HPL-панелі: варіанти використання на кухні 

Автор: Антон Добролюбов
Категорія: Без категорії;
26.06.2024;
449;
хв читання
HPL-панелі: варіанти використання на кухні 
Зміст:

HPL-панелі — ламінатні панелі, виготовлені під високим тиском із натуральних екологічних матеріалів. Вони міцні, стійкі до пошкоджень, гігієнічні й естетичні, завдяки чому ідеальні для застосування на кухні. 

Основні властивості та переваги HPL-панелей

Перелічимо ключові переваги ламінатних панелей як матеріалу на кухню:

  • Висока міцність і зносостійкість. Плити HPL витримують механічні навантаження й не вразливі до подряпин і ударів, що особливо важливо в умовах інтенсивного використання в кухні.
  • Вологостійкість і стійкість до плям. Випадково пролита рідина чи краплі олії не вбираються в поверхню і легко видаляються за допомогою мильної вологої губки. 
  • Легкість у догляді та гігієнічність. Завдяки своїм антибактеріальним властивостям матеріал безпечний для здоров’я, а також плити не потребують спеціального догляду, достатньо протирати їх вологою губкою з неабразивним мийним засобом. 
  • Різноманітність дизайнів. Панелі можуть імітувати дерево, камінь, метали та інші матеріали. Величезний вибір кольорів і текстур дозволяє підібрати HPL-панелі для будь-якого інтер’єру. 
  • Ціни. Вартість плит HPL значно доступніша, як порівняти з іншими сучасними інтер’єрними матеріалами. 

Як використовувати плити в кухонному інтер’єрі

Завдяки своїм високим експлуатаційним характеристикам HPL-панелі — ідеальне рішення для кухні. Перелічимо можливі варіанти їх використання: 

  1. Стільниці. Застосування панелей для оздоблення стільниць в обідній або робочій зоні забезпечує їхню практичність, довговічність і зручність у повсякденному використанні. 
  2. Кухонні фартухи. Використання HPL-панелей як фартуха дає змогу захистити стіни від забруднень і водночас створити стильний акцент на кухні. 
  3. Фасади кухонних шаф. Облицювання фасаду кухонної шафи HPL компакт плитою забезпечить чистоту й функціональність поверхонь, стійкість до механічних пошкоджень, а також поліпшить зовнішній вигляд шафи. 
  4. Полиці та внутрішні елементи шаф. Виготовлені з HPL-панелей полиці й інші елементи меблів не піддаються впливу вологи, не вбирають бруд і легко очищаються, що дуже зручно в побуті. 

Завдяки величезному вибору кольорів і текстур HPL-панелей можна створити індивідуальний дизайн кухні або підібрати ідеальні плити для уже наявного інтер’єру. 

Де купити HPL панелі в Україні 

Українська компанія TOPOVI, ключовий імпортер інтер’єрних матеріалів, пропонує широкий вибір HPL-панелей від найкращих світових брендів. 

Завітайте на сайт компанії, щоб підібрати HPL-панелі для кухні потрібної структури та кольору, оцінити онлайн, який вигляд матиме вибраний декор в інтер’єрі, а також дізнатися адреси шоурумів, де можна наживо переконатися в якості вибраних матеріалів та оформити замовлення з адресною доставкою. 

Компанія відкрита до співпраці з обробниками каменю та дизайнерами. Для обговорення деталей звертайтеся за вказаними на сайті контактами.

Оцініть статтю
0
0
Поширити
Коментарі

Зараз читають
Як дізнатися, скільки років телефону
Переглядів: 1000
How to make a smooth zoom of the image on hover — effect on pure CSS
Переглядів: 433
Який ремонт зробити в спальній кімнаті?
Переглядів: 1090
Як організувати домашній кінотеатр
Переглядів: 849
Що буде якщо сидіти на куті столу
Переглядів: 1464
Рейтинг міст
1
Чернігів
85 / 100
2
Львів
84 / 100
3
Вінниця
83 / 100
4
Харків
82 / 100
5
Чернівці
79 / 100
6
Тернопіль
79 / 100
7
Київ
78 / 100
8
Полтава
72 / 100
9
Житомир
72 / 100
10
Запоріжжя
72 / 100
11
Рівне
70 / 100
12
Луцьк
69 / 100
13
Кропивницький
69 / 100
14
Миколаїв
69 / 100
15
Хмельницький
67 / 100
16
Дніпро
63 / 100
17
Одеса
60 / 100
Нові записи
Сваритися з мамою уві сні: до чого це?
Переглядів: 63
Як вибрати та купити дизельний генератор для дому
Переглядів: 97
Матеріали для офісних жалюзі: що краще для робочого простору?
Переглядів: 119
Заміна батарей опалення: покрокова інструкція
Переглядів: 63
Змішувачі на кухню від інтернет-магазину Водокран – основні переваги
Переглядів: 96